Wuxicmc Machinesco., Ltd

De meest professionele lichte fabrikant van de poolmachine.

Exporteur: Nantongcmc Machinesco., Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenCNC-plasma snijmachine

4000mm Brugtype CNC Plasmasnijmachine met verticaal en horizontaal knipsel

Certificaat
Van goede kwaliteit De Machine van de persrem voor verkoop
Van goede kwaliteit De Machine van de persrem voor verkoop
Producten van goede kwaliteit, de goede dienst

—— Messa Mohamed Larbi

Wij waarderen werkelijk uw dienst en zullen u absoluut voor orden contacteren

—— M. Tom

Wij zijn geïnstalleerd. De lichte Pool-Machinekwaliteit is groot. Gelieve te schikken massa

—— M. Jack

Ik ben online Chatten Nu

4000mm Brugtype CNC Plasmasnijmachine met verticaal en horizontaal knipsel

China 4000mm Brugtype CNC Plasmasnijmachine met verticaal en horizontaal knipsel leverancier
4000mm Brugtype CNC Plasmasnijmachine met verticaal en horizontaal knipsel leverancier 4000mm Brugtype CNC Plasmasnijmachine met verticaal en horizontaal knipsel leverancier

Grote Afbeelding :  4000mm Brugtype CNC Plasmasnijmachine met verticaal en horizontaal knipsel

Productdetails:

Plaats van herkomst: WUXI, CHINA
Merknaam: CMC
Certificering: ISO
Modelnummer: CNC-4000*12000

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: according to the machine requirement
Verpakking Details: Geschikt voor container het verschepen
Levertijd: volgens het machinevereiste
Betalingscondities: FOB/CIF
Levering vermogen: Het overeenstemmen van vereiste
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

1. ☆ Korte inleiding

 

CNC is de reeks digitale snijmachine een soort onlangs onderzocht en ontwikkeld efficiënt automatisch scherp materiaal voor staalplaat om verwerking van metaaldelen te steunen die bij het absorberen van binnenlandse en overzee geavanceerde software en hardwaretechnologie worden gebaseerd en het kan verticaal en horizontaal knipsel en knipsel op om het even welke positie van boogkromme uitvoeren, die met hoge scherpe oppervlakteprecisie en kleine misvorming wordt gekenmerkt. Het materiaal wordt gekenmerkt met passende structuur, gemakkelijke verrichting, en het knipsel van de geavanceerde technologieenz. CNC vlam is een traditionele thermische scherpe methode, die toepasselijk is om de koolstofstaalplaat met goede kwaliteit te snijden en de scherpe dikte 6150mm is. CNC de plasmasnijmachine is van toepassing op gesneden roestvrij staal en non-ferro staal met snelle snelheid, goede scherpe oppervlakteruwheid, hoge precisie en kleine misvorming. Het is een beste keus om de betere kwaliteit van scherp metaalmateriaal te krijgen. CNC de snijmachine is wijd van toepassing op de auto, scheepsbouw de petrochemische industrie, boilers, drukvaten, bouwmachines, industriële machines en andere industrieën aansteekt.

 

 

2. ☆ Basiscomponenten

 

Spoormaat 4000mm
Spoorlengte 12000mm
CNC systeem Hoektand Ling FL-2500 (China)
CNC Vlam scherpe toorts 1 reeks
CNC Plasma scherpe toorts 1 reeks
Autoontsteking 1set
Plasmabron De V.S. Thermadyne CUTMASTERA120

 

 

3. ☆ Functiecomponenten

 

Het controlemechanisme van de capacitieve weerstandshoogte Hongyuda 1 reeks (China)
De hoogtecontrolemechanisme van het boogvoltage Hongyuda 1 reeks (China)
Programma het nestelen software InteGNPS (China)

 

 

4. ☆ Hoofd technische specificaties

 

Efficiënte scherpe breedte 3200mm
Efficiënte scherpe lengte 10000mm
Max. Terugkeertarief 6000mm/min
Rechte lijn het plaatsen precisie ±0.5mm/10m
De rechte lijn herhaalt precisie ±0.5mm/10m
Ruwheid van scherpe oppervlakte Ra12.5
Vlam scherpe dikte 6150mm
De maximum dikte van de Vlamperforatie 80mm
De maximum scherpe dikte van de plasmaperforatie 16mm
De maximum scherpe dikte van de plasmarand 35mm
Sporen 24KG
Aandrijvingswijze Gedreven dubbel

 

 

5. ☆ Werkomgeving

 

Milieutemperatuur 0-45℃
Vochtigheid <90>
Omgeving Ventilatie, geen grote schok

Inputvoltage

(Kan volgens het voltagevereiste van het land van de koper worden gemaakt.)

Enige fase, 220V, 50HZ

Drie fasen, 380V, 50HZ

Inputmacht 2000W
Scherpe zuurstofdruk 0.784-0.882M
Het voorverwarmen van zuurstofdruk 0.392Mpa
Brandstofgasdruk 0.049Mpa

 

 

6. ☆ Machineinleiding

 

CNC is de reeks digitale snijmachine een nieuwe ontwerpmachine in het goede werken. Zijn algemene aardige blikken, lichter, kleiner versnellen kracht, vlotte verrichting en om wijd worden gebruikt. Zijn leiding functioneert en eigenschappen zoals hieronder:

  • Hoofdstructuur:

CNC wordt de snijmachine van de reeks digitale controle samengesteld uit brugkader (dat uit balk en een paar eindbalken wordt samengesteld), hoofd gedreven spoor, transversale planker, opheffende scherpe toorts, verticale strook scherpe toorts, scherp platform, seton component, het systeem van de gasweg, elektrisch controle en servobesturingssysteem, enz.

  • Brugkader:

Balk: De vierkante structuur van het straallassen voor het verwijderen van spanning is aangewend voor de balk. De bindende oppervlakte van de balk keurt zeer belangrijke groefstructuur voor het vergemakkelijken van bindende eindbalk goed. De reizende oppervlakte van elk gidsspoor heeft precisie machinaal bewerkend met correcte hardheid en precisie ondergaan. Het transversale rek wordt bevestigd door de bout op het spoor dat door balk wordt verwerkt. Dat is geschikt voor vervanging en aanpassing. Één van de flank van de balk installeerde 45# hoogwaardig koolstofstaalspoor. Na het aanmaken, is de oppervlakte van spoor met hoge starheid en hard - dragend om het gebruik van transversale planker te realiseren. Volgens het vereiste, kan de machine met spoor voor de beweging van 9 stukken (hangt van klanten af) van multi-hoofd verticale strook scherpe toorts aan een andere kant van de balk worden uitgerust. Dit spoor wordt verwerkt vooraf en als assemblagetype gevormd om aan de behoeften van het multi-hoofd verticale knipsel van het strookgas te voldoen.

Eindbalk: De actieve eindbalk keurt blad materieel vakje type lassen goed, en verwijdert lassenspanning na lassen, dat compact en mooi is en de plaats belangrijkste goot met bindende oppervlakte van de balk verwerkt om installatiegrootte te verzekeren. AC de servomotor dat in Japan wordt gemaakt en het reductiemiddel dat in Duitsland wordt gemaakt zijn geïnstalleerd in de gedreven eindstraal, die ook door het gedreven apparaat wordt gecontroleerd. Het transmissieapparaat is geïnstalleerd op de gids glijdende plaat, met de lente dringend apparaat dat op één flank wordt geïnstalleerd, om te verzekeren hots en transmissie van toestel en rek om het materiaal te maken aan het vereiste van tariefverandering stabiel reizen en voldoen. Het horizontale gidswiel is geïnstalleerd op beide einden van de eindbalk, die wordt gebruikt om dringende inhoud van het concentrische wiel op het spoor aan te passen.

Het brugkader wordt samengesteld uit balk en eindbalk op beide einden, met aan de ene kant plaatsbepaling door zeer belangrijke goot; het combineert bouten met hoge weerstand om stabiele verrichting van het materiaal zonder enige afwijking te verzekeren. De stofwisser is geïnstalleerd aan beide eindoppervlakte van de eindbalk. Tijdens verrichting, verwijdert het onzuiverheden op de spooroppervlakte om vereisten van verwerking en thermisch knipsel te verzekeren om knipsel te vergemakkelijken. Tijdens versnelling, vertraging en verhuizing, kan de maximum reizende precisie van het materiaal worden gewaarborgd.

  • Hoofd en hulpspoor:

De spoorverwerking wordt met hoge weerstand gebruikt voor longitudinaal spoor aan beide kanten. De precisieverwerking wordt gemaakt voor hoogste oppervlakte en zijoppervlakte van het spoor, en het nauwkeurige verwerkingsrek is geïnstalleerd op de externe kant van het spoor om de de aandrijvingstransmissie van de aandrijvingsmotor van toestel en rekpaar te maken. Verbind het spoor aan het drukken van plaat, bind plaat en verbindende schacht en bevestig het op de ondersteunende straal. De ondersteunende straal is een lassendeel en zal wordt gemaakt door klanten. Het zal spanning verwijderen en zal eerlijkheid, parallellisme en horizontality van het gidsspoor verzekeren, het precisieverwerkingsprocédé en de aangewezen verwerkingstechnologie verrichtingsprecisie van productie, installatie en productprecisie verzekeren correct te maken van toestel en rek met stabiele verrichting hotsen.

  • Opheffende scherpe toorts:

Om het opheffen van de scherpe toorts te realiseren, worden het paar van de transmissieschroef en het rechte lijnlager gebruikt voor de numerieke controlesnijmachine. TWT-de toestelgelijkstroom motor die in Taiwan wordt gemaakt wordt gebruikt als transmissieapparaat. LM het rechte lijnlager wordt gebruikt voor zich hoger en lager het bewegen. De scherpe toorts beweegt zich vrij op de opheffende staaf de verrichting door reisschakelaar wordt gecontroleerd om hetspeciale opheffen te realiseren. De scherpe toortsgroep omvat één reeks van numerieke controle scherpe toorts en ontstekingsapparaat, plasma scherpe toorts, en anderen kunnen geselecteerd door de eis van de gebruiker. De scherpe toortsen worden verbonden aan het bevestigen van plaat en het opheffen van staaf om flexibele beweging van de scherpe toorts te verzekeren.

  • Het systeem van de gasweg

Het ontwerp van het systeem van de gasweg zal veilige en betrouwbare verrichting verzekeren. Het wordt samengesteld van twee delen. Men is de van de het gaslevering van de klant geleverde het apparaat en het gasbron, collectieve gaslevering of het gaslevering van de verbindingsbus, met zuurstofzuiverheid 99.7% en propaan 86%. Andere is vereiste luchtmanier door fabrikant, namelijk, gas brondoos, distributierij en numerieke controle scherpe toorts (verticale strook scherpe toorts) om een systeem van de luchtmanier te vormen. De gas brondoos houdt 3 verminderingskleppen en drukmaten. De zuurstof gaat op twee manieren binnen en het propaan gaat verminderingssysteem van de gas brondoos in. Na drukvermindering, wordt de vereiste gasbron verkregen, zuurstofdruk 0.98Mpa en de acetyleendruk 0.14Mpa, de gasbron gaat distributierij door de gezamenlijke pijp in, die uit 3 pijprijen wordt samengesteld en bevestigt het op de belangrijkste straaloppervlakte met klemmen. De distributierij is het belangrijkste lichaam van de distributiestructuur van de scherpe toorts, wordt één manier verbonden met de twee groepen numerieke controle scherpe toorts door de het slepen keten van van bron lidstaten en van het gas pijp. Backfire het apparaat is geïnstalleerd op de pijp van de luchtmanier (scherpe toorts) om backfire te verhinderen om verrichting veilig en betrouwbaar te maken. De distributie van gas brondruk en stroom wordt voltooid door roterende handwaarde van verminderingswaarde en scherpe toorts. De scherpe druk wordt geselecteerd volgens dikte van scherpe staalplaat. De selectie van de parameters hangt van vertrouwd gemaakte verrichting af.

 

 

7. ☆ Essentieel onderdeellijst

 

Transversaal optisch codageapparaat Panasonic
Longitudinaal optisch codageapparaat Panasonic
Transversale aandrijvings servomotor Panasonic
Longitudinale aandrijvings servomotor Panasonic
Servoaandrijvingssysteem Panasonic
Transversale planetarische versnellingsbak SHIMPO, Janpan
Longitudinale planetarische versnellingsbak SHIMPO, Janpan

 

 

8. ☆ Lijst voor toebehoren en hulpmiddelen

 

NAAM QTY
Propaan Scherpe Pijp 0# 2
Propaan Scherpe Pijp 1# 2
Propaan Scherpe Pijp 2# 2
Uiteindereinigingsmachine 1
Moersleutel M4-M10 1
Zekering 6
Plasma die voor consumptie geschikte delen snijden 1 doos

 

 

9. ☆ CNC Controlesysteem

 

Adtech hc-6500, China

  • Systeemeigenschappen:

² 4000mm Brugtype CNC Plasmasnijmachine met verticaal en horizontaal knipselARM9 het industriële ingebedde systeem van bewerker hoge kosten prestaties

² niet zal besmet worden door Venstersvirus

² ultra sterke plasma anti-interference prestaties

² hoogst stabiele hardwarestructuur

² ultra lage machtsconsumptie, die systeem verhinderen dat onder op hoge temperatuur wordt gestopt

² schakel naar believen/in van

² steun alle verwerkingsdocumenten die door dossier leidden.

² elk programma kan tot 50.000 lijnen van verwerkingscodes bewaren

² de gebruikers compileren onafhankelijk de vertoningstaal

² de systeemdocumenten hebben sparen en herstellen functie

² hulpfunctie, gebruikersvriendelijk, eenvoudig, gemakkelijk te werken

² kan met een standaardps buiten toetsenbord worden verbonden

² 10.4“ kleurenlcd vertoning

 

 

10. ☆ PlasmaKrachtbron

 

De V.S. Thermadyne CUTMASTER A120, detailsinformatie pls verwijzen naar www.thermadyne.com

 

 

11. ☆ Programmeringssoftware

 

InteGNPS van China

Korte inleiding:

4000mm Brugtype CNC Plasmasnijmachine met verticaal en horizontaal knipsel

InteGNPS is software die voor de snijmachine van NC (Numerieke Controle) wordt gebruikt programmering, steunvlam, plasma, laser, het type van waterstraal enz. van snijmachines.

De InteGNPSsteun die en in AutoCAD-milieu, InteGNPS trekken nestelen zet het nestelen dossier (AutoCAD DXF) in NC-codedossier voor om snijmachine, in InteGNPS kan AutoCAD-het nestelen dossier, de codedossier van het het schermperceel bekijken NC, NC-code tonen grafisch, stap voor stap NC-codes simuleren.

InteGNPS kan NC-codedossier voor snijmachine, geslagen ponsband enz. produceren, die met auto-nestelt, de anti-vervorming van het laminalblad, intelligente inleidend wordt geïntegreerd en lood-uit, optimaliseren de nabijgelegen auto-gecombineerde besnoeiingspunten, softwarecompensatie, de controle van interferentiepunten, besnoeiing-brug, stempel-merkt, poeder-merkt, code, NC-de controle van de codewerktijd, scherpe tekst en andere eigenschappen. bereken scherpe tijd, scherp gewicht, scherp gebied en staalgebruik. Produceer het rapport van de drukvoorproef.

InteGNPS integreert effectief met AutoCAD, kan het dossier van AutoCAD DWG worden gebruikt aangezien de deeltekening direct voor het nestelen, InteGNPS in gebruik, met volledige functies en betrouwbaar eenvoudig is, n AutoCAD u vermiform tekeningen kunt trekken. InteGNPS is een krachtig en praktisch hulpmiddel voor NC-knipsel programmering.

InteGNPSeigenschappen:

2) Eenvoudig in gebruik, te leren gemak, om met AutoCAD te integreren. De meertalige steun, steunt (Vereenvoudigd) nu Chinese en Engelse versie.

3) De speciale auto correcte cumulatieve machine, verzekert complexe het nestelen nauwkeurig programmering.

4) Speciaal combineer beeline die wig minder dan 0.1 mm.

5) De speciale luminal blad anti-vervorming kan goede kwaliteitsknipsel krijgen.

6) De speciale nabijgelegen auto-gecombineerde besnoeiingspunten, verminderen maken gatentijden en verbeteren bladgebruik.

7) Speciale intelligente inleidend en lood-uit, klein cirkel automatisch lood in/out van centrum.

8) Speciale steun voor knipsel, het merken, ponsen samengestelde code in één NC-dossier.

9) De speciale steun optimaliseert kleine boog aan lijnen, verhindert het procesboog van de controlekaart voorkomt problemen.

10) Gesteunde softwarecompensatie.

11) Speciale steuncut-in technisch plaatscut-over, kan de cut-in treffende plaats vegen, vooral nuttig voor plasmaknipsel.

12) Gesteunde het knipsel van de Unenclosedcontour.

13) Cut-in modifiable de positie, wijze besnoeiing is flexibel.

14) Het programma herhaalt gesteund.

15) De code van het het schermperceel NC zoals grafisch, werktijdcontrole, interferentiepunten controleert.

16) Drukvoorproef het nestelen lay-out en parameters.

17) De speciale mededeling aan PocketPC, door PocketPC kan NC-code naar snijmachine verzenden, is de software FastComm een optie voor PocketPC OS.

18) DNC-gesteunde mededeling.

19) Auto-nestelt geïntegreerde module.

20) De intelligente het systeemmodule van het knipselcitaat (InteQuote) helpt u het slimme citaatblad en de lijst van onderdelen uitprinten na programmering.

21) InteGNPS integreert met Venstersontdekkingsreiziger.

22) Steun vele snijmachines, nestelen eens in werking gesteld voor alle snijmachines.

23) Steun tribon-GEN het perceel van het formaatdossier en zet in machinecode & AutoCAD om

24) De InteConvertmodule steunt allerlei machinecodes het omzetten.

InteGNPS ontwikkelde zich tien jaar geleden, zijn volledig-functies, in werking stelt betrouwbaar, intelligent nauwkeurig programmerend, gemak leren, gemakshalve te gebruiken, nu wijd gebruikt in China.

InteGNPS is levensonderhoud vooruit op snijmachine programmeringsgebied.
InteGNPS is voor Windows 95 /98/NT/2000/Me/XP/2003/Vista.
InteGNPSsteun AutoCAD R12/R13/R14/2000/2002/2004/2005/2006/2007/2008/2009 enz.

Contactgegevens
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Wu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)