Wuxicmc Machinesco., Ltd

De meest professionele lichte fabrikant van de poolmachine.

Exporteur: Nantongcmc Machinesco., Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd

Certifications
Van goede kwaliteit De Machine van de persrem voor verkoop
Van goede kwaliteit De Machine van de persrem voor verkoop
Customers Reviews
Producten van goede kwaliteit, de goede dienst

—— Messa Mohamed Larbi

Wij waarderen werkelijk uw dienst en zullen u absoluut voor orden contacteren

—— M. Tom

Wij zijn geïnstalleerd. De lichte Pool-Machinekwaliteit is groot. Gelieve te schikken massa

—— M. Jack

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
afdeling verkoop Meeting Room Technische Afdeling Facotrymening

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : CMC
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 70% - 80%

Wuxicmc Machinesco., Ltd werd opgericht in 2003, vroeger gekend als de Hardwarefabriek van Wuxi Yifan. Sinds 2011, noemden wij de Machines Co.ltd van Wuxi CMC anders. Ons bedrijf wordt gevestigd in WuXi, Jiangsu, China. het is een de industriestad die zeer dicht aan de uitvoerende zeehaven Shanghai en internationaal luchthaven-Shanghai Pudong, enkel 200 kilometers.

 

Ons bedrijf is een professionele fabrikant belast met materiaal v-Groeft machine en de lichte lijn van pool gehele prodcution, zoals besnoeiing die aan lengte, machine, machine de Achter elkaar van de persrem scheuren, Lichte pool gesloten lassenmachine, die machine, de Lichte snijmachine van de pooldeur rechtmaken, De machine van het grondplaatlassen. , worden wat van hen speciaal ontworpen voor lichte pool, slechts hebben wij. Onze voordelen is dat wij de gehele productielijn kunnen veroorzaken, en wij hebben ervaring om klant beste oplossing voor lichte poolproductie te geven. Voorts gaan wij binnen voor de machines van het metaalblad rond 12 jaar, zijn wij zeer goed van de machines van de persrem op de hoogte, scherende machine, lassenmachines, plasmasnijmachines, boringsmachine ..... zijn wij goed bij het helpping van klant verkiezen geschikt materiaal om baan te beëindigen.

Wij kregen ISO-certificaat, en voerden strikt de kwaliteitsbewaking van ISO uit 9001. 80% van onze producten worden in het buitenland uitgevoerd. Onze producten winnen de goedkeuring van klanten. Onze ingenieurs hebben rijke ervaring van installatie en in het buitenland opdragend, kunnen sommigen van hen het goede Engels spreken.

 

Wij hebben samengewerkte fabrikant ook op lange termijn--Wuxi Jinqiu Machinery Company, die de hydraulische machine van de persrem en scherende machine met 45 jaar geschiedenis produceert. En de agent van de V.S.: HYDRAPOWER INTERNATIONAAL INC.

Contactgegevens
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Alice

Tel.: +86--13665117920-18626078867

Fax: +86-510-68930088

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)