China cnc hydraulische persrem fabrikant

Wuxicmc Machinesco., Ltd

De meest professionele Lichte Pool-Machinefabrikant.

Exporteur: Nantongcmc Machinesco., Ltd

Ongeveer ons

Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
1 2 3 4
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
 • Wuxicmc machinesco.、 、 、 、 、

Krijgen cnc hydraulische persrem & De Machine van de persrem Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt

 • Noord-Amerika
 • Zuid-Amerika
 • Oost-Europa
 • Oost-Azië
 • Zuidoost-Azië
 • Midden-Oosten
 • Afrika
 • Wereldwijd

Type Business

 • Fabrikant
 • Exporteur

Andere details

 • Merken : CMC
 • Aantal werknemers : 30~50
 • Jaarlijkse omzet : 5,000,000-6,000,000
 • Opgericht Jaar : 2009
 • Export pct : 70% - 80%

Wuxicmc machinesco., Ltd wordt gevestigd in wuxi, Jiangsu-provincie, specialiseert dichtbijgelegen Shanghai.Which zich in ontwerp, productie, verkoop en de dienst van lichte poolmachines.

 

Ons bedrijf heeft eigen unieke technologie en goede klantenbasis in de ontwikkeling en de productie van volledige lijn van lichte poolmachines. Onze hoofdproducten omvatten besnoeiing aan lengtelijn, CNC hydraulische persrem achter elkaar, de machine van het grondplaatlassen, CNC de lichte snijmachine van de pooldeur, hoge mast assembly&straightening machine, CNC draagbare vlamsnijmachine, brugtype lassenmachine voor hoge mast, staalplaat die machine, pool sluiten-last machine scheurt, hete onderdompeling die materiaal etc. galvaniseert.

 

China Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Onze zelf-ontwikkelde besnoeiing aan lengtelijn, Output van staalrol aan gelijkbenige trapezoïdale plaat direct. Het heeft hoge automatisering, snelle snelheid, en verkreeg het nationale nieuwe praktische octrooi. Gebaseerd op de CNC hydraulische persrem achter elkaar, hebben wij vele verbeteringen gemaakt, die de machine maken vooral voor de snelle en efficiënte productie van lichte polen geschikt. Om de eisen van klanten te ontmoeten, ontwikkelden wij CNC de lichte snijmachine van de pooldeur, de machine van het grondplaatlassen, automatische dubbele hoofd de boringsmachine van /four, de hoge machine van het mast automatische lassen, enz., optimaliseren wij en verbeteren onophoudelijk onze producten om de lichte poolindustrie te ontmoeten. Het verandert zeer de situatie van het handwerk en verbetert de kwaliteit en de efficiency van lichte poolproductie.    

 

Meer dan 80% worden de producten uitgevoerd naar markten overzee, zoals Thailand, Maleisië, India, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Rusland, Letland, Kazachstan, Algerije, Egypte, Ethiopië, het Midden-Oosten, enz.

Onze ingenieurs hebben rijke ervaring in installatie en binnen in het buitenland het opdragen, goede vaardigheden

Engelse mededeling, htechnical vaardigheid en verre de dienstbevoegdheid om problemen op te lossen.

 

China Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Na jaren van het lopen, zijn wij een team met innovatieve werkgewoonten, nauwe samenwerking met elkaar geworden, die de belangrijkste technologie van lichte poolmachines houdt, kunnen wij een 100% op vertrouwde thee zijn

 

China Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

In 2017, noemden wij opstelling een gemeenschappelijke onderneming Jiangsu XinLingYu Intelligent Technologieco., Ltd in Xuzhou-stad, Jiangsu-provincie. Het vervaardigt hete onderdompeling die lijn/materiaal galvaniseert, kan samenkomen

de eisen van klanten van anticorrosieve behandeling voor lichte pool, hoge mastpool. Gebaseerd op jaren van ervaring en kennis van het originele hot-dip galvaniseren, blijven wij ons ontwikkelen en vernieuwen het HDG-proces. Het heeft een zeer geavanceerd technisch niveau bereikt. Wij hebben zowel lichte poolmachines /lines als hot-dip galvaniserende lijnen aan veelvoudige klanten geleverd.

 

China Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

    Momenteel, stelt ons bedrijf stal in werking, heeft goede financiële situatie en tijdens een sterke de groeiperiode.

    Wij hopen om een goede verhouding met meer klanten te vestigen, en vooruitgang synchroon te ontwikkelen te boeken

 

 

 

 

 

Contactgegevens