China cnc hydraulische persrem fabrikant

Wuxicmc Machinesco., Ltd

De meest professionele Lichte Pool-Machinefabrikant.

Exporteur: Nantongcmc Machinesco., Ltd

Ongeveer ons

Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd
1 2 3 4

Wuxi CMC Machinery Co.,Ltd

 • Wuxicmc machinesco.、 、 、 、 、

Krijgen cnc hydraulische persrem & De Machine van de persrem Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt

 • Noord-Amerika
 • Zuid-Amerika
 • Oost-Europa
 • Oost-Azië
 • Zuidoost-Azië
 • Midden-Oosten
 • Afrika
 • Wereldwijd

Type Business

 • Fabrikant
 • Exporteur

Andere details

 • Merken : CMC
 • Aantal werknemers : 30~50
 • Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
 • Opgericht Jaar : 2003
 • Export pct : 70% - 80%

CMC Machinery Co., Ltd.

Wuxi CMC machines co., LTD is gevestigd in Wuxi, provincie Jiangsu, nabij Shanghai. Dit is gespecialiseerd in ontwerp, productie, verkoop en service van lichte paalmachines.

Ons bedrijf heeft een eigen unieke technologie en een goed klantenbestand bij de ontwikkeling en productie van complete lijn lichtpoolmachines. Onze hoofdproducten omvatten op lengte gesneden lijn, CNC tandem hydraulische kantpers, grondplaatlasmachine, CNC lichtpooldeursnijmachine, hoge mastassemblage & rechtrichtmachine, CNC draagbare vlamsnijmachine, brugtype lasmachine voor hoge mast, snijmachine voor stalen platen , pool dicht-lassen machine, thermisch verzinken apparatuur en ga zo maar door.

Onze zelf ontwikkelde op maat gesneden lijn, uitvoer van stalen spoel naar gelijkbenige trapeziumplaat direct. Het heeft een hoge automatisering, hoge snelheid en heeft het nationale nieuwe praktische patent verkregen. Op basis van de CNC-tandem-hydraulische kantpers hebben we veel verbeteringen aangebracht, waardoor de machine bijzonder geschikt is voor de snelle en efficiënte productie van lichte masten. Om aan de eisen van klanten te voldoen, hebben we CNC-lichtsnijmachines voor de deur van de deur, lasmachine voor de grondplaat, automatische dubbele / vierkopige boormachine, automatische lasmachine met hoge mast, enz. Ontwikkeld, we optimaliseren en verbeteren onze producten continu om aan de lichte poolindustrie te voldoen . Het verandert de situatie van handmatig werk enorm en verbetert de kwaliteit en efficiëntie van de productie van lichtmasten.

80% producten worden geëxporteerd naar overzeese markten, zoals Thailand, Maleisië, India, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Rusland, Letland, Kazachstan, Algerije, Egypte, Ethiopië, het Midden-Oosten, enz.

Onze ingenieurs hebben een rijke ervaring in installatie en inbedrijfstelling in het buitenland, goede vaardigheden in

Engelse communicatie, technische vaardigheden en service op afstand om problemen op te lossen.

Na jaren van hardlopen zijn we een team geworden met innovatieve werkgewoonten, nauwe samenwerking met elkaar, met de belangrijkste technologie van lichte paalmachines, we kunnen een 100% vertrouwde thee zijn

In 2017 hebben we een joint venture opgericht met de naam Jiangsu XinLingYu Intelligent Technology Co., Ltd in de stad Xuzhou, in de provincie Jiangsu. Het produceert thermisch verzinken lijn / apparatuur, kan voldoen

klanten eisen van anti-corrosie behandeling voor lichte paal, hoge mast paal. Op basis van jarenlange ervaring en kennis van het originele thermisch verzinken, blijven we het HDG-proces ontwikkelen en innoveren. Het heeft een zeer geavanceerd technisch niveau bereikt. We hebben zowel lichtpoolmachines / -lijnen als thermisch verzinkte leidingen aan meerdere klanten geleverd.

Op dit moment draait ons bedrijf stabiel, heeft een goede financiële toestand en in een sterke groeiperiode.

We hopen een goede relatie met meer klanten tot stand te brengen, synchroon te ontwikkelen en vooruitgang te boeken

WUXI CMC MACHINERY CO., LTD TEL: + 86- 510-88585948 FAX: + 86-510-68930088 www.cnchydraulicpressbrake.com

Adres: No.268, Deyu road, Jiguangdian industriële zone, Hongshan Town, New District, Wuxi stad, Jiangsu Province, China

Contactgegevens